HABERLER

Catering Sektöründe Yemek Üretim Aşamaları_3

Yemek hizmeti veren birimlerde, üretilecek her ürün için bir üretim reçetesi ve üretim akış şeması hazırlanmalı ve üretimde b ... devamı

14 yıl önce 9166 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

İşletmelere Süt Kabulünde Kalite Kontrol-3

Sütlerin, işlenecek ürünün özelliklerine göre, kalite ayrımını yapmak ve/veya kalitesiz sütleri geri çevirmek amacıyla, işlet ... devamı

14 yıl önce 38483 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Catering Sektöründe Yemek Üretim Aşamaları_2

Catering sektöründe, birkaç kişiden binlerce kişiye uzanan geniş yelpazeli bir hizmet söz konusudur. ... devamı

14 yıl önce 15040 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

İşletmelere Süt Kabulünde Kalite Kontrol-2

Sütlerin, işlenecek ürünün özelliklerine göre, kalite ayrımını yapmak ve/veya kalitesiz sütleri geri çevirmek amacıyla, işlet ... devamı

14 yıl önce 62994 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

İşletmelere Süt Kabulünde Kalite Kontrol-1

Sütlerin, işlenecek ürünün özelliklerine göre, kalite ayrımını yapmak ve/veya kalitesiz sütleri geri çevirmek amacıyla, işlet ... devamı

14 yıl önce 19507 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Sütlerde İlaç ve Antibiyotik Kalıntıları

Hayvanlara yapılan tedavinin ardından, belirlenmiş kalıntı süreleri beklenerek, ilaçların vücuttan tamamen atıldığına emin ol ... devamı

14 yıl önce 13607 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Süt ve Süt Ürünlerinde Kimyasal Analizler-1

Süt ve süt ürünleri üretim tesislerine gelen sütlerde, bu kriterlere uygun olarak çeşitli testler yapılmaktadır. ... devamı

14 yıl önce 116436 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Konserve Nedir ve Nasıl Üretilir

Konserve yapımı, keşfedildiğinden beri, gıda saklama yöntemleri içerisinde en çok tercih eidlen yöntem olmuştur. ... devamı

14 yıl önce 79652 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Peynirlerde Mayalama

Sindirim için yaratılmış maya enzimleri, peynir yapımında da kullanılır. ... devamı

14 yıl önce 64362 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Zeytinyağı Üretimi

Zeytinyağı üretimi zor ve dikkat gerektiren bir işlemdir. ... devamı

14 yıl önce 27387 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda İşletmelerinde Temizlik ve Dezenfeksiyon

Gıda işletmeleri ister üretim, ister servis alanlarında çalışsınlar, ilk ve en önemli sağlık koşulu temizliktir. ... devamı

14 yıl önce 46489 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Bebek Mamalarında Nitrit ve Nitrat tayini

Bebek mamalarının analiz kriterleri de önemlidir ve çok dikkatli yapılması gerekir ... devamı

14 yıl önce 15704 Okunma Mikrobiyolojik Analiz