Bacillus cereus ve sebep olduğu gıda zehirlenmeleri ile ilgili daha önce bir makale yayınlamıştık. ... devamı
Kaynak Sularında Parametreler: Fiziksel: Renk (Pt/Co): 5 birim & ... devamı
İnsani Tüketim Amaçlı Sular Yönetmeliği kapsamında çalışılan parametreler İçme-Kull ... devamı
Duyusal Muayene Etin Rengi: Soluk, hafif kırmızı ve koyu kırmızı arasında değişebilir. ... devamı
Su, hayatın devamı için vazgeçilmez olan tek besin maddesidir. ... devamı
Bebek mamaları gerek mikrobiyolojik, gerekse kimyasal açıdan hassas ve riskli besinlerdir. ... devamı
Bitkiler haricindeki tüm canlılar, hem gelişmeyi sürdürmek, hem de sağlıklı dokuların bakımını ve sürekli ... devamı
Su, doğumdan itibaren, insan hayatındaki en gerekli besin kaynağıdır. ... devamı
Önceki makalelerimizde biyojenik aminlerin özellikleri ve tehlike yarattıkları gıdalardan genel olarak bahsed ... devamı
Canlı organizmayı oluşturan hücrelerin yaşam faaliyetlerini devam ettirebilmeleri için suya gereksinimleri var ... devamı
Gazlı içecekler, karbondioksit ile gazlandırılmış olan meyveli, aromalı, kola, tonik gibi içeceklerdir. ... devamı
Tam değerli proteinler yönünden zengin hayvansal yiyecekler arasında önemli bir yer tutan süt ve süt ... devamı