Mezeler güzel bir akşam yemeğinin başlangıç tabağı kabul edilir. ... devamı
Türk Standartları Enstitüsünün 12.01. ... devamı
Tahılların muhafazasının temel amacı, tanenin tüm besin maddelerini ve işleme değerini taze hububattaki durumuyla m ... devamı
Zeytinyağı, zeytinin etli meyvesinin, çekirdeğiyle birlikte sıkılmasıyla elde edildiği için, tohumlardan elde edi ... devamı
Zeytinyağı nedir? Zeytinyağı; zeytin meyvesinin mekanik yollarla işlenmesiyle elde edilen, bitkisel yağlar içe ... devamı
Türkçe'ye ayak üstü yemek veya hızlı yemek olarak çevrilebilen fast-food terimi dilimize ingilizce' ... devamı
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın açıklamasına göre pek çok gıdadaki tuz kullanımı azaltıld ... devamı
Bağırsaklarımızda faydalı ve zararlı olmak üzere pek çok bakteri yaşamaktadır. ... devamı
Türk Gıda Kodeksi Yumurta Tebliği Tebliğ, evcil tavuktan (Gallus gallus var. ... devamı
Beyaz Çay
Kaymak sütün yağını yoğunlaştırarak elde edilen lezzetli bir süt ürünüdür. ... devamı
Fındık meyvesi insan yaşamında ve insan sağlığında oldukça önemli yer tutan besin maddelerinden bir tanesidir. ... devamı