HABERLER

Gıda Güvenliği İçin Dünya Sağlık Örgütünün 10 Altın Kuralı

Güvenli Gıdalar Hazırlamak İçin Dünya Sağlık Örgütünün (WHO) Altın Kuralları 1. ... devamı

7 yıl önce 10721 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıdalar ve Gıda İşletmeleri İçin Standart Operasyon Prosedürleri

Personel ve Personel Hijyeni  SOP1: Çalışan sağlığı ve personel hijyeni
SOP2: El yıkama
SOP3: Eldiven ve ... devamı

7 yıl önce 6469 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda katkı maddeleri ve yeni yaklaşımlar


  GIDA KATKI MADDELERİ YÖNETMELİĞİ’NİN FELSEFESİ Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliğimiz, 29 ... devamı

7 yıl önce 12548 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Çapraz kontaminasyon nedir, nasıl oluşur ve nasıl önleriz?

- Çalışanlar
Yıkanmamış eller
- Çalışma yüzeyleri
Kirli kesme tahtaları
Tezgahlar
- E ... devamı

7 yıl önce 24794 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

AB Hijyen Standartları Projesi


Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından "Çiftçilerin ve Gıda İşleyicilerinin IPARD Des ... devamı

7 yıl önce 7624 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

SALKONDER Salçalara Dikkat Çekti

Salça, Dondurulmuş ve Konserve Gıda Sanayicileri Derneği (SALKONDER) son günlerde medyada yer alan hileli salç ... devamı

7 yıl önce 6126 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Raf Ömürleri ve Bozulmaları

 Diatek tarafından üretilen Dia Natura Base ürününü ürünlerinizi korumada ve raf &# ... devamı

7 yıl önce 31987 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Tehlikeli Gıda Katkı Maddeleri

15 Tehlikeli Gıda Katkı Maddesi: Allerji, Astım, Beyin hasarı, Kanser Oluşturabilen Bu Şaibeli Katkı Maddelerine Gerçekt ... devamı

7 yıl önce 29533 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Personel Hijyeni ve Ortam Hijyeni

Hijyen Nedir?  Sözcük anlamı, sağlık bilimi demektir. ... devamı

7 yıl önce 15035 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Organik Tarım

  Organik tarım ekolojik sistemde hatalı uygulamalar sonucu kaybolan doğal dengeyi yeniden kurmaya yönelik olarak ... devamı

8 yıl önce 8128 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği