HABERLER

Catering Sektöründe Yemek Üretim Aşamaları_1

Catering sektöründe, irili-ufaklı firmalar ve yine birkaç kişiden binlerce kişiye kadar çok çeş ... devamı

14 yıl önce 17999 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıdalarda dumanlama nedir, dumanın gıdadaki etkileri nelerdir?

Eski çağlardan beri insanlar; mevsiminde rahat bulabildikleri yiyeceklerinin kullanım süresini uzatıp kıtlık zamanl ... devamı

14 yıl önce 18589 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıdalardaki Gizli Zehir: Aflatoksinler

Aflatoksinler, gıdalar ve yemlerin üzerinde veya içerisinde bulunan Aspergillus flavus veya A. ... devamı

14 yıl önce 21147 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Escherichia coli O104: H4 (STEC O104:H4)

Escherichia coli O104: H4 (STEC O104:H4) memelilerin alt bağırsaklarında yaşayan, E. ... devamı

14 yıl önce 11705 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Dondurulmuş Gıdalar

Özellikle çalışan kesimin günlük hayatlarındaki yoğunluk, pratik yaşama alışkanlıkları kazanma zorunluluğ ... devamı

14 yıl önce 23948 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

IFS ve EUROGAP

IFS Fransız (FCD) ve Alman (HDE) gruplarının bir araya gelerek oluşturdukları bir gıda güvenliği standardıdır. ... devamı

16 yıl önce 7004 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

BRC Standartları

BRC İngiliz Perakendecilik Konsorsiyumu Standardı (British Retail Consortium Standard), İngiliz perakendecilerinin oluşturmuş ... devamı

16 yıl önce 13123 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği