HABERLER

Süt ve Süt Ürünlerinde Yapılan Mikrobiyolojik Analizler

Genel olarak çiğ sütte, pastörize ve UHT olmuş sütte bakterilere rastlanılmaktadır. ... devamı

15 yıl önce 59914 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıdalarda Kimyasal Tehlikeler

Gıdalarda bulunan kimyasal kirlilik genellikle makroşimik ve mikroşimik olmak üzere iki gruba ayrılır. ... devamı

15 yıl önce 28334 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıdalarada Biyolojik ve Fiziksel Tehlikeler

Gıdalarda bulunan en büyük risklerden iki tanesi de biyolojik ve fiziksel risklerdir. ... devamı

15 yıl önce 34615 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıdalardaki Tehlikeler ve Risk Analizleri

Gıda maddesinde oluşması muhtemel tehlikelerin boyutu ve şiddeti (olasılık düzeyi)’ne Risk denilmektedir. ... devamı

15 yıl önce 41542 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Tarladan Çatala Gıda Güvenliği

ISO 22000 gıda güvenliği yönetim sisteminin amacı, tükettiğimiz ürünlerin "tarladan çatala kadar" güvenilir ve sağlıklı bir ş ... devamı

15 yıl önce 13552 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Domuz Gribi

Domuz gribi influenza ailesinden pandemik H1N1 virüsüdür. ... devamı

16 yıl önce 7468 Okunma Diğer Ürünler

IFS ve EUROGAP

IFS, Fransız (FCD) ve Alman (HDE) gruplarının bir araya gelerek oluşturdukları bir gıda güvenliği standardıdır. ... devamı

16 yıl önce 7034 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

BRC Standartları

BRC İngiliz Perakendecilik Konsorsiyumu Standardı (British Retail Consortium Standard), İngiliz perakendecilerinin oluşturmuş ... devamı

16 yıl önce 13169 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Küf Sayımı / Direk Ekim Metodu

küf analizi, küf bakteri, küf mikrobiyolojik analizi, küf sayımı, küf analiz metodu, küf ekim yöntemi ... devamı

16 yıl önce 11641 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Sütlü Toffeler’de İnülin Kullanarak Toffelerin Lif Yapısını Arttırmak

Sütlü Toffeler’de İnülin Kullanarak Toffelerin Lif Yapısını Arttırmak ... devamı

16 yıl önce 8977 Okunma Diğer Ürünler

Numune Hazırlama ve Homojenize Etme

Gıda analizleri için numune hazırlama rehberi ... devamı

16 yıl önce 16006 Okunma Mikrobiyolojik Analiz