IFS, Fransız (FCD) ve Alman (HDE) gruplarının bir araya gelerek oluşturdukları bir gıda güvenliği standardıdır. ... devamı
BRC İngiliz Perakendecilik Konsorsiyumu Standardı (British Retail Consortium Standard), İngiliz perakendecilerinin oluşturmuş ... devamı
Küf toksinlerinin analizleri ... devamı
küf analizi, küf bakteri, küf mikrobiyolojik analizi, küf sayımı, küf analiz metodu, küf ekim yöntemi ... devamı
Sütlü Toffeler’de İnülin Kullanarak Toffelerin Lif Yapısını Arttırmak ... devamı
Gıda analizleri için numune hazırlama rehberi ... devamı
Staphylococcus bakterilerinin çeşitleri, ideal yaşama ve üreme koşulları ve analzileri hakkında bilgi ... devamı
Mikrobiyolojik gıda analizleri için numune alma planları ... devamı
Mikotoksinlerin gıdalardaki oluşumu ve miktarları azaltılabilmekte ancak, gıdalarda oluştuktan sonra tümüyle uzaklaştırılabil ... devamı
Sağlıksız, hijyenik olmayan ve kontrolsüz koşullarda üretilen et ve et ürünleri insanlarda pek çok hayvansal kaynaklı hastalı ... devamı
Patojenler veya toksinler gıdada seyrek olarak dağıldığında veya gıdaların satışı yasal standartlara göre açıklanan bakteri i ... devamı
El hijyeni özellikle üretim alanlarında temizliğin olmazsa olmazıdır. ... devamı