HABERLER

IFS ve EUROGAP

IFS, Fransız (FCD) ve Alman (HDE) gruplarının bir araya gelerek oluşturdukları bir gıda güvenliği standardıdır. ... devamı

16 yıl önce 7380 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

BRC Standartları

BRC İngiliz Perakendecilik Konsorsiyumu Standardı (British Retail Consortium Standard), İngiliz perakendecilerinin oluşturmuş ... devamı

16 yıl önce 13907 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Küf Sayımı / Direk Ekim Metodu

küf analizi, küf bakteri, küf mikrobiyolojik analizi, küf sayımı, küf analiz metodu, küf ekim yöntemi ... devamı

16 yıl önce 12167 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Sütlü Toffeler’de İnülin Kullanarak Toffelerin Lif Yapısını Arttırmak

Sütlü Toffeler’de İnülin Kullanarak Toffelerin Lif Yapısını Arttırmak ... devamı

16 yıl önce 9325 Okunma Diğer Ürünler

Numune Hazırlama ve Homojenize Etme

Gıda analizleri için numune hazırlama rehberi ... devamı

16 yıl önce 16742 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Staphylococcus Cinsi Bakteriler

Staphylococcus bakterilerinin çeşitleri, ideal yaşama ve üreme koşulları ve analzileri hakkında bilgi ... devamı

16 yıl önce 23117 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Numune Alma Planları

Mikrobiyolojik gıda analizleri için numune alma planları ... devamı

16 yıl önce 21913 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Geçmişten Günümüze Mikotoksinler ve Aflatoksinler

Mikotoksinlerin gıdalardaki oluşumu ve miktarları azaltılabilmekte ancak, gıdalarda oluştuktan sonra tümüyle uzaklaştırılabil ... devamı

16 yıl önce 18900 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Et ve Et Ürünlerinde Oluşabilecek Mikrobiyolojik Tehlikeler

Sağlıksız, hijyenik olmayan ve kontrolsüz koşullarda üretilen et ve et ürünleri insanlarda pek çok hayvansal kaynaklı hastalı ... devamı

16 yıl önce 48033 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıdalarda Numune Alma ve Homojen Numune Hazırlama

Patojenler veya toksinler gıdada seyrek olarak dağıldığında veya gıdaların satışı yasal standartlara göre açıklanan bakteri i ... devamı

16 yıl önce 15282 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

El Hijyeni

El hijyeni özellikle üretim alanlarında temizliğin olmazsa olmazıdır. ... devamı

16 yıl önce 13476 Okunma Mikrobiyolojik Analiz