HABERLER

Gıdalarada Biyolojik ve Fiziksel Tehlikeler

Gıdalarda bulunan en büyük risklerden iki tanesi de biyolojik ve fiziksel risklerdir. ... devamı

16 yıl önce 35294 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıdalardaki Tehlikeler ve Risk Analizleri

Gıda maddesinde oluşması muhtemel tehlikelerin boyutu ve şiddeti (olasılık düzeyi)’ne Risk denilmektedir. ... devamı

16 yıl önce 42381 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Tarladan Çatala Gıda Güvenliği

ISO 22000 gıda güvenliği yönetim sisteminin amacı, tükettiğimiz ürünlerin "tarladan çatala kadar" güvenilir ve sağlıklı bir ş ... devamı

16 yıl önce 13743 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Domuz Gribi

Domuz gribi influenza ailesinden pandemik H1N1 virüsüdür. ... devamı

16 yıl önce 7615 Okunma Diğer Ürünler

IFS ve EUROGAP

IFS, Fransız (FCD) ve Alman (HDE) gruplarının bir araya gelerek oluşturdukları bir gıda güvenliği standardıdır. ... devamı

16 yıl önce 7199 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

BRC Standartları

BRC İngiliz Perakendecilik Konsorsiyumu Standardı (British Retail Consortium Standard), İngiliz perakendecilerinin oluşturmuş ... devamı

16 yıl önce 13572 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Küf Sayımı / Direk Ekim Metodu

küf analizi, küf bakteri, küf mikrobiyolojik analizi, küf sayımı, küf analiz metodu, küf ekim yöntemi ... devamı

16 yıl önce 11932 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Sütlü Toffeler’de İnülin Kullanarak Toffelerin Lif Yapısını Arttırmak

Sütlü Toffeler’de İnülin Kullanarak Toffelerin Lif Yapısını Arttırmak ... devamı

16 yıl önce 9145 Okunma Diğer Ürünler

Numune Hazırlama ve Homojenize Etme

Gıda analizleri için numune hazırlama rehberi ... devamı

16 yıl önce 16359 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Staphylococcus Cinsi Bakteriler

Staphylococcus bakterilerinin çeşitleri, ideal yaşama ve üreme koşulları ve analzileri hakkında bilgi ... devamı

16 yıl önce 22817 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Numune Alma Planları

Mikrobiyolojik gıda analizleri için numune alma planları ... devamı

16 yıl önce 21442 Okunma Mikrobiyolojik Analiz