HABERLER

Salmonella Analizi

Salmonella, Gram (-), sporsuz, hareketli, kapsülsüz, fakültatif anaerob bir basildir. ... devamı

16 yıl önce 41800 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Bakterilerin Üretilmesi

Mikroorganizmaların tanınabilmesi için öncelikle üretilebilmeleri gerekmektedir. ... devamı

16 yıl önce 22838 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıda Laboratuarının Hava Kontrolü

Standart bir gıda mikrobiyolojisi laboratuvarı için, 20 m2 uygun bir alan olarak nitelendirilir. ... devamı

16 yıl önce 11722 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

İndikatör Mikroorganizmalar

Gıdalarda indikatör mikroorganizmaların bulunması ürünlerin yetersiz hijyenik koşullarda işlendiğini, insan, t ... devamı

16 yıl önce 25011 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Toplam Canlı Bakteri Analizi

Yeryüzünde tüketime sunulan bütün gıda maddeleri belirli miktarda mikroorganizma içerirler. ... devamı

16 yıl önce 48376 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

ISO 22000 Gıda Güvenliği yönetim Sistemi

ISO 22000:2005 dünya çapında güvenli gıda tedarik edilmesini sağlama amacıyla düzenlenmiş yeni bir standa ... devamı

17 yıl önce 16456 Okunma Mikrobiyolojik Analiz