DiaNatura Base

Ana Sayfa » Ürünler » Gıda Hijyeni ve Güvenliği Ürünleri» DiaNatura Base
İletişime Geç
İLETİŞİM FORMU
Ad / Soyad
Kurum Adı
E-Posta
Mesaj



 
TANIMI
 
DiaNatura Base, Domca (İspanya) firması tarafından biberiye, adaçayı, limon ve portakal özütleri kullanılarak üretilmiştir. DiaNatura Base’in içeriğinde yer alan aromatik yapıdaki doğal bitki özütlerinin antimikrobiyal ve antioksidan özellikleri, kullanıldığı gıdaların raf ömrünü uzatmada ve tazeliğini korumada gıda üreticilerine yardımcı olmaktadır.

ÜSTÜN YÖNLERİ
 
• Tüm mikroorganizmalar (bakteri, küf ve maya) üzerine etkilidir.
• Tamamen doğal yapıda olduğu için insan sağlığı açısından hiçbir yan etkisi yoktur.
• Kullanıldıkları gıdalarda renk, koku ve tat değişikliğine neden olmaz.
• Her pH değerinde kullanılabilmektedir.
• E kodlu değildir.

KULLANIM AMAÇLARI
 
• Gıda ürünlerinin raf ömrünün uzatmak.
• Gıda ürünlerinin raf ömrü sırasında bozulmasını engellemek.
• Gıdaların oksitlenerek bozulmasını ve kararmasını engellemek.
• Gıdalara bulaşabilecek hastalık yapıcı (patojen) mikroorganizmaları yok etmek.

UYGULAMA DOZU
 
Önerilen kullanım dozu 1 kilogramlık son ürün için 0,50 – 1,50 gram arasıdır.

KULLANIM ALANLARI
 
Hazır Yemekler ve Soslar
Süt ve Süt Ürünleri
Sütlü ve Kakaolu Tatlılar
Donuk ve +4 Pastalar
Reçel Marmelat ve Meyve Suları
Turşuculuk ve Diğer Salamura Ürünleri
Gıda Takviyeleri ve İlaç Sanayii
Doğal Kozmetik Ürünler
Et ve Balık Ürünleri

KULLANIM ŞEKİLLERİ

• Gıda İçine Katma
• Yüzey Püskürtme
• Daldırıp Çıkartma



 
Ekli Dosyalar
  DiaNatura Base Tanıtım Dosyası ve Belgeler   Antimicrobial Activity Report of LiquidNature Nebulnature   Antimicrobial Activity of Citrus Sinensis   Antimicrobial properties of green tea catechins   Clean-in-place disinfection of dual-species biofilm (Listeria and Pseudomonas) by a green antibacterial product made from citrus extract   Antilisterial Effect of a Natural Formulation Based on Citrus Extract in Ready-To-Eat Foods   Chemistry and Biological Activities of Flavonoids. An Overview   Evaluation of LIQUIDNATURE in cheese sauce and assessment of its influence on the microbiological stability of the product   LIQUIDNATURE IMPROVES THE SAFETY OF FRESH MEAT   LIQUIDNATURE REPORT MEAT   REPORT. DESINFECTANT ACTIVITY LIQUIDNATURE   Domca FAMI QS Sertifikası   Domca FSSC 22000 Sertifikası   Domca Kosher Belgesi

İletişime Geç
İlginizi Çekebilecek Ürünler
Potasyum Klorür Çözeltisi, 3M
pH elektrotu dolum ve saklama sıvısıdır.
Yağ Kalitesi Test Stribi - Oil Quality Test Strip
VeriTech Yağ Kalitesi Test Stribi, kullanımı kolay, okunması...
DiaNatura Safe
Bitkisel Özütlerden Elde Edilmiş Doğal bir Üründür
TÜMÜNÜ GÖR »