TANIMI DiaNatura Base, Domca (İspanya) firması tarafından biberiye, adaçayı, limon ve portakal özütleri kullanılarak üretilmiştir. DiaNatura Base’in içeriğinde yer alan aromatik yapıdaki doğal bitki özütlerinin antimikrobiyal ve antioksidan özellikleri, kullanıldığı gıdaların raf ömrünü uzatmada ve tazeliğini korumada gıda üreticilerine yardımcı olmaktadır.ÜSTÜN YÖNLERİ • Tüm mikroorganizmalar (bakteri, küf ve maya) üzerine etkilidir.• Tamamen doğal yapıda olduğu için insan sağlığı açısından hiçbir yan etkisi yoktur.• Kullanıldıkları gıdalarda renk, koku ve tat değişikliğine neden olmaz.• Her pH değerinde kullanılabilmektedir.• E kodlu değildir.KULLANIM AMAÇLARI • Gıda ürünlerinin raf ömrünün uzatmak.• Gıda ürünlerinin raf ömrü sırasında bozulmasını engellemek.• Gıdaların oksitlenerek bozulmasını ve kararmasını engellemek.• Gıdalara bulaşabilecek hastalık yapıcı (patojen) mikroorganizmaları yok etmek.UYGULAMA DOZU Önerilen kullanım dozu 1 kilogramlık son ürün için 0,50 – 1,50 gram arasıdır. KULLANIM ALANLARI Hazır Yemekler ve SoslarSüt ve Süt ÜrünleriSütlü ve Kakaolu TatlılarDonuk ve +4 PastalarReçel Marmelat ve Meyve SularıTurşuculuk ve Diğer Salamura ÜrünleriGıda Takviyeleri ve İlaç SanayiiDoğal Kozmetik ÜrünlerEt ve Balık ÜrünleriKULLANIM ŞEKİLLERİ • Gıda İçine Katma• Yüzey Püskürtme• Daldırıp Çıkartma