Proallium DMC
                        Ana Sayfa » Ürünler » Gıda Hijyeni ve Güvenliği Ürünleri»  
                            Proallium DMC 
                        
                        
                        
                        
                                            
                        
                   
                        
                        
                        
                            
                        
                        
                            Tanımı
 Domca (İspanya) firması tarafından üretilen Proallium DMC, meze, sos ve şarküteri ürünlerinin bitki özütleri ile doğal yoldan raf ömrünü uzatmakta kullanılan soğan ve sarımsak aromasıdır. İçeriğinde bulunan doğal aktif maddeler bakterilerin, küflerin ve mayaların gelişimi önlemektedir.
  
 
ÜSTÜN YÖNLERİ
 
• Bakteri, küf ve mayalara karşı geniş spektrumlu bir koruyucu etkiye sahip olduğu için kullanıldığı gıdanın raf ömrünü uzatır.
• Proallium DMC; Potasyum sorbat (E-202) ve Sodyum benzoat (E-211) gibi kimyasal yapıdaki koruyucuların benzer görevlerini doğal olarak yerine getiren bitki özütlerinden elde edilmiş bir gıda aromasıdır. O nedenle E-Kodu ile sınıflandırılamaz. İnsan sağlığına da hiçbir yan etkisi yoktur.
• Her pH değerinde kullanılabilmektedir.
• 150 dereceye kadar yüksek ısılarda dahi etkinliğini kaybetmemektedir.
KULLANIM AMAÇLARI
 
• Tüketime hazır gıdaların raf ömrünü uzatmak. 
• Kullanıldığı gıdanın lezzetini arttırmak.
KULLANIM ALANLARI
 
• Soslar (ketçap, çemen, acıka ve diğer geleneksel soslar)
• Salça ve Domates Sosları
• Şarküteri Ürünleri (sucuk, salam, pastırma, sosis gibi)
• Tüketime Hazır Yemekler (çiğköfte, hazır salatalar, mantılar, börekler, makarnalar)
• Mezeler (Amerikan salatası, İtalyan salatası, patlıcan salatası, makarna salatası, patates salatası, haydari, acılı ezme, gavurdağı, tarator, humus, kısır, barbunya pilaki, şakşuka, fava, piyaz, çerkez tavuğu, yoğurtlu semizotu, mücver vs.)
 
 
Et Ürünleri (sucuk, salam, sosis)
 
 
UYGULAMA DOZU
 
Önerilen kullanım dozu 1 kilogramlık son ürün için 0-1 - 1 gram arasıdır. 
 
KULLANIM ŞEKİLLERİ
 
Uygulama 1/5 - 1/10 oranında su veya yağ ile seyrelterek gıdaya katma yada direkt olarak gıdaya katma şeklindedir.
 
                            
                            
                                    
Ekli Dosyalar
                                
                                    
                                    
                                        
                                             
                                            Proallium S Liquido DMC Tanıtım Dosyası ve Belgeler
                                        
                                    
                                    
                                
                                    
                                    
                                        
                                             
                                            Characterisation and antimicrobial activity of active polypropylene films containing oregano essential oil and Allium extract to be used in packaging for meat products
                                        
                                    
                                    
                                
                                    
                                    
                                        
                                             
                                            Control of Green Mold and Sour Rot in Mandarins by Postharvest Application of Natamycin and an Allium Extract
                                        
                                    
                                    
                                
                                    
                                    
                                        
                                             
                                            Efficacy of Allium-based extract Proallium
                                        
                                    
                                    
                                
                                    
                                    
                                        
                                             
                                            Efficacy of environmental friendly disinfectants against the major postharvest pathogens of stone fruits on plastic and wood surfaces
                                        
                                    
                                    
                                
                                    
                                    
                                        
                                             
                                            Enhancing food preservation and safety Synergistic effects of Allium-derived organosulfur compounds and outer membrane permeabilization peptide L-11
                                        
                                    
                                    
                                
                                    
                                    
                                        
                                             
                                            Heinz Tomato Sauce Proallium DMC Study
                                        
                                    
                                    
                                
                                    
                                    
                                        
                                             
                                            ING Challenge test Proallium in tomato sauce
                                        
                                    
                                    
                                
                                    
                                    
                                        
                                             
                                            ING EFFECTIVENESS PROALLIUM S LIQUIDO IN SAUCES
                                        
                                    
                                    
                                
                                    
                                    
                                        
                                             
                                            ING In vitro Proallium DMC
                                        
                                    
                                    
                                
                                    
                                    
                                        
                                             
                                            Postharvest sour rot control in lemon fruit by natamycin and an Allium extract
                                        
                                    
                                    
                                
                                    
                                    
                                        
                                             
                                            Domca FAMI QS Sertifikası
                                        
                                    
                                    
                                
                                    
                                    
                                        
                                             
                                            Domca FSSC 22000 Sertifikası
                                        
                                    
                                    
                                
                                    
                                    
                                        
                                             
                                            Domca Kosher Belgesi
                                        
                                    
                                    
                                
                        
                        İletişime Geç