Proallium DMC

Ana Sayfa » Ürünler » Gıda Hijyeni ve Güvenliği Ürünleri» Proallium DMC
İletişime Geç
İLETİŞİM FORMU
Ad / Soyad
Kurum Adı
E-Posta
Mesaj

Tanımı

 
Domca (İspanya) firması tarafından üretilen Proallium DMC, meze, sos ve şarküteri ürünlerinin bitki özütleri ile doğal yoldan raf ömrünü uzatmakta kullanılan soğan ve sarımsak aromasıdır. İçeriğinde bulunan doğal aktif maddeler bakterilerin, küflerin ve mayaların gelişimi önlemektedir.
  

 
 
ÜSTÜN YÖNLERİ
 
• Bakteri, küf ve mayalara karşı geniş spektrumlu bir koruyucu etkiye sahip olduğu için kullanıldığı gıdanın raf ömrünü uzatır.
• Proallium DMC; Potasyum sorbat (E-202) ve Sodyum benzoat (E-211) gibi kimyasal yapıdaki koruyucuların benzer görevlerini doğal olarak yerine getiren bitki özütlerinden elde edilmiş bir gıda aromasıdır. O nedenle E-Kodu ile sınıflandırılamaz. İnsan sağlığına da hiçbir yan etkisi yoktur.
• Her pH değerinde kullanılabilmektedir.
• 150 dereceye kadar yüksek ısılarda dahi etkinliğini kaybetmemektedir.

KULLANIM AMAÇLARI
 
• Tüketime hazır gıdaların raf ömrünü uzatmak.
• Kullanıldığı gıdanın lezzetini arttırmak.

KULLANIM ALANLARI
 
• Soslar (ketçap, çemen, acıka ve diğer geleneksel soslar)
• Salça ve Domates Sosları
• Şarküteri Ürünleri (sucuk, salam, pastırma, sosis gibi)
• Tüketime Hazır Yemekler (çiğköfte, hazır salatalar, mantılar, börekler, makarnalar)
• Mezeler (Amerikan salatası, İtalyan salatası, patlıcan salatası, makarna salatası, patates salatası, haydari, acılı ezme, gavurdağı, tarator, humus, kısır, barbunya pilaki, şakşuka, fava, piyaz, çerkez tavuğu, yoğurtlu semizotu, mücver vs.)

 
 
 
Et Ürünleri (sucuk, salam, sosis)
 
 
 
UYGULAMA DOZU
 
Önerilen kullanım dozu 1 kilogramlık son ürün için 0-1 - 1 gram arasıdır.

KULLANIM ŞEKİLLERİ
 
Uygulama 1/5 - 1/10 oranında su veya yağ ile seyrelterek gıdaya katma yada direkt olarak gıdaya katma şeklindedir.

 
Ekli Dosyalar
  Proallium S Liquido DMC Tanıtım Dosyası ve Belgeler   Characterisation and antimicrobial activity of active polypropylene films containing oregano essential oil and Allium extract to be used in packaging for meat products   Control of Green Mold and Sour Rot in Mandarins by Postharvest Application of Natamycin and an Allium Extract   Efficacy of Allium-based extract Proallium   Efficacy of environmental friendly disinfectants against the major postharvest pathogens of stone fruits on plastic and wood surfaces   Enhancing food preservation and safety Synergistic effects of Allium-derived organosulfur compounds and outer membrane permeabilization peptide L-11   Heinz Tomato Sauce Proallium DMC Study   ING Challenge test Proallium in tomato sauce   ING EFFECTIVENESS PROALLIUM S LIQUIDO IN SAUCES   ING In vitro Proallium DMC   Postharvest sour rot control in lemon fruit by natamycin and an Allium extract   Domca FAMI QS Sertifikası   Domca FSSC 22000 Sertifikası   Domca Kosher Belgesi

İletişime Geç
İlginizi Çekebilecek Ürünler
Hytest Pro
Hijyen, Temizlik ve Allerjen Kontrolleri için Protein Kalınt...
Sütte Soda Test Kiti
Sütte Soda Varlığını Test Eden Kit
Suda Koliform/E.coli Tespit Kiti
Suyun kalitesini hızlı ve kolay yoldan tespit eden test kiti...
TÜMÜNÜ GÖR »