SORU - CEVAP
Bu bölüm, sitemizi ziyaret eden kullanıcıların gıda hijyeni, gıda güvenliği ve gıda mikrobiyolojisi ile ilgili teknik sorularını yanıtlamak amacı ile hazırlanmıştır Teknik sorularınızı aşağıda bulunan ‘’SORU SOR’’ butonuna basarak karşınıza çıkan formu doldurarak bize ulaştırabilirsiniz. Sorularınız, konusunda uzman ekibimiz tarafından en kısa sürede yanıtlanacaktır.
jasmin
Şeker tayininde faktör hesaplarken titrasyonda kırmızı rengi elde ettikten sonra metilen mavisi 2-3 damla damlatıldığında maalesef mavi renk elde edemiyoruz. Damlaları fazlalaştırsak bile yine de mavi renk olmuyor. Yardımcı olabilirmisiniz? Bu şeker tayinini yapmamız gerekiyor.
Firma: Firma AdıAd / Soyad:Soruyu Soran Ünvanı: Soru Sorucu20.10.2010 10:59:44
Cevap:
Cevaplayan : DiaTek