SORU - CEVAP
Bu bölüm, sitemizi ziyaret eden kullanıcıların gıda hijyeni, gıda güvenliği ve gıda mikrobiyolojisi ile ilgili teknik sorularını yanıtlamak amacı ile hazırlanmıştır Teknik sorularınızı aşağıda bulunan ‘’SORU SOR’’ butonuna basarak karşınıza çıkan formu doldurarak bize ulaştırabilirsiniz. Sorularınız, konusunda uzman ekibimiz tarafından en kısa sürede yanıtlanacaktır.
jasmin
Tereyağında aranması gereken mikroorganizmalar ve bu mikroorganizmaların limitleri nelerdir?
Firma: Firma AdıAd / Soyad:Soruyu Soran Ünvanı: Soru Sorucu20.10.2010 10:59:44
Cevap:
Tereyağı, sürülebilir süt ürünleri ve sade yağ için Türk Gıda Kodeksine göre limitler şu şekildedir.
� E. coli : < 3
� Maya ve Küf : 102-103
� Salmonella spp. : 0/25 g-ml
Cevaplayan : DiaTek