SORU - CEVAP
Bu bölüm, sitemizi ziyaret eden kullanıcıların gıda hijyeni, gıda güvenliği ve gıda mikrobiyolojisi ile ilgili teknik sorularını yanıtlamak amacı ile hazırlanmıştır Teknik sorularınızı aşağıda bulunan ‘’SORU SOR’’ butonuna basarak karşınıza çıkan formu doldurarak bize ulaştırabilirsiniz. Sorularınız, konusunda uzman ekibimiz tarafından en kısa sürede yanıtlanacaktır.
SORU SOR ▼
Takma İsim (Sitede Görünecek)
E-Posta (Sitede Görünmeyecek)
Telefon (Sitede Görünmeyecek)
Soru

aydeniz

merhaba. süt ve süt ürünleri fabrikasında mikrobiyoloji laboratuvarında çalışıyorum. bir konu üzerinde geniş araştırma yapmam gerekiyor fakat bilgilere ulaşamıyorum. konum : mayaların morfolojileri ve üreme için ihtiyaç duydukları yaşam koşulları ve parametreleri- neden üreme sıcaklığı 30 ° C , neden yüzeyde ürerler, neden parlaktırlar gibi.... bu konular hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim. teşekkür ederim.....

Firma: Firma AdıAd / Soyad:Soruyu Soran Ünvanı: Soru Sorucu20.10.2010 10:59:44

Cevap:

Küfler ve mayaların özellikleri ve analizleri ile ilgili yayınlanmış bir makalemiz bulunmaktadır.
 
 

Cevaplayan : DiaTek