HABERLER

Oksidaz Testi Ne Zaman ve Hangi Mikroorganizmalara Yapılır?


Ne Zaman Yapılır?

Oksidaz testi genellikle, ilk bakteri izolasyonundan sonra ilk tanı testlerinden biri olar ... devamı

8 gün önce 137 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Escherichia coli Doğrulama Test Striplerinin Amacı ve Faydası


E. coli doğrulama test striplerinin faydaları şunlardır:

Hızlı ve kolaydır. ... devamı

3 ay önce 1102 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Oksidaz Test Stripleri ve Oksidaz Testi

Oksidaz test stripleri, mikrobiyolojide kullanılan hızlı bir test aracıdır. ... devamı

3 ay önce 933 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Suda Koliform/E.coli Analizinin Önemi

Koliform bakterileri, suyun fekal kirliliğini gösteren bir gösterge olarak kabul edilir. E. ... devamı

4 ay önce 977 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Protein Kalıntı Testinin Önemi

Protein Kalıntı Testinin Avantajları

Protein kalıntı testlerinin aşağıdaki avantajları vardır:

Hızlı ve ... devamı

7 ay önce 1539 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Belediyelerde Yapılan Gıda Kontrol ve Hijyen Denetimleri


Gıda Kontrolü ve Hijyen Denetimlerinin Önemi

Toplum Sağlığı Koruma: Gıda işletmelerinde düzen ... devamı

7 ay önce 1640 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Yoğurt Üretiminde Mikrobiyal Sorunların Önlemleri

Bu önlemler, yoğurt üretiminde mikrobiyal sorunları minimize etmek ve ürün kalitesini korumak için & ... devamı

11 ay önce 1245 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Suda Sülfit İndirgeyen Bakteriler ve Sülfit İndirgeyen Bakteri Analizi

Suda Sülfit İndirgeyen Bakteriler: Özellikler ve Önemi

Sülfit indirgeyen bakteriler, sucul ort ... devamı

12 ay önce 1863 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Doğal Bitkisel Koruyucular, Doğal Gıda Koruyucuları


  Limon

Limon, gıdaların raf ömrünü uzatmak için yaygın olarak kullanılan doğa ... devamı

bir yıl önce 2071 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Üretimde Havadaki Mikrobiyal Yük

Havadaki mikroorganizmalar, gıdaların işlenmesi, ambalajlanması ve depolanması sırasında gıdalara bulaşabilir. ... devamı

bir yıl önce 1647 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Peynir Üretiminde Şişme Sorunu

Şişme sorunu, peynirlerin üretim sırasında hacimlerinin ve boşluk oranlarının artması sonucu oluşur. ... devamı

bir yıl önce 2437 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği