HABERLER

Neden Protein Kalıntı Testi, Mikrobiyolojik İzleme Kadar Önemlidir?

Protein Kalıntılarının Mikrobiyolojik Risklerle İlişkisi

Gıda üretim tesisleri, sağlık hizmetleri, ilaç ... devamı

2 sa. önce 21 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

E.coli Su Testi Nasıl Yapılır? Ofislerde Hızlı ve Güvenilir Çözüm, Ofislerde Su Hijyeni

Suyun temiz ve mikrobiyolojik açıdan güvenli olması, çalışanların sağlığını doğrudan etkiler. ... devamı

7 gün önce 124 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Protein Bar, Kuruyemiş Bar ve Sağlıklı Fonksiyonel Bar Üretiminde Mikrobiyolojik Tehlikeler ve Önlemler

Diatek ürünleri olan DiaNatura Base, DiaNatura Safe ve Klordioksit ürünlerini isimlerinin üstün ... devamı

28 gün önce 292 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Oteller ve Restoranlar İçin Hijyen Doğrulamasında ATP Testi Kullanımı

ATP Testi Nedir ve Neden Önemlidir?

ATP, tüm canlı organizmalarda bulunan enerji taşıyıcı moleküld& ... devamı

bir ay önce 368 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Doğal Meyve ve Sebze Suları Üretiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler ve DiaNatura Base’in Rolü

Gıda endüstrisinde tüketicilerin sağlıklı, katkısız ve doğal ürünlere yönelmesiyle birlikte, doğal m ... devamı

bir ay önce 346 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

ATP Test Kitlerinin Çalışma Mantığı ve Hijyen Denetimindeki Rolü

ATP Nedir?

ATP, tüm canlı organizmalarda bulunan ve enerji taşıyıcı molekül olarak görev yapan bir ... devamı

2 ay önce 378 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

ATP Kiti ve Cihazlarının Kullanım Alanları ve Üretici Firmalara Sağladığı Faydalar

ATP Kit ve Cihazlarının Başlıca Kullanım Alanları

Gıda Üretim ve İşleme Tesisleri:
Gıda üretim hatl ... devamı

2 ay önce 460 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda İşletmelerinde ATP Test Sistemlerinin Önemi ve Kullanım Avantajları

ATP Nedir ve Neden Önemlidir? ATP (Adenozin Trifosfat), tüm canlı hücrelerde bulunan enerji taşıyıcı bir ... devamı

3 ay önce 722 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Neden Laboratuvar Kurmalıyım? İşletmenize Sağlayacağı Avantajlar ve Riskleri Önlemenin Yolları

Laboratuvar Kurmanın İşletmenize Sağlayacağı Avantajlar:

Maliyet Avantajı:
Kendi laboratuvarınızı kurarak dış ... devamı

4 ay önce 924 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

CLSI M22-A3 Standardı ve %0,5 Kontaminasyon Oranı

Mikrobiyolojik analizlerde kullanılan besiyerleri, gıda sektöründe ve klinik laboratuvarlarda son derece kritik bir ... devamı

4 ay önce 816 Okunma Mikrobiyolojik Analiz