HABERLER

Gıda Hijyeni Yönetmeliği 2022

Gıda Hijyeni Yönetmeliği Bu Yönetmeliğin amacı, gıda güvenilirliği açısından tüketicinin korunmasını sağlamak amacıyla gıda i ... devamı

2 yıl önce 5603 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

ICP-MS (İndüktif Olarak Eşleştirilmiş Plazma - Kütle Spektrometresi)

İndüktif eşleşmiş plazma-kütle spektrometresi (ICP-MS), elementleri kalitatif ve kantitatif olarak tayin edebilen, izotopları ... devamı

2 yıl önce 4047 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Soğuk Zincir ve Önemi - Gıda Soğuk Zİnciri Koruma

Et, süt, balık ve donmuş ürünler gibi hassas gıdaların korunmasında “Sıcaklık” çok önemli bir parametredir. ... devamı

2 yıl önce 6781 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Endüstride Mutfak Hijyen Kuralları

HACCP kurallarına göre mutfak girişi hijyen bölgesine dahil edilmeli ve girişe dezenfektanlı hijyen paspası konulmalıdır. ... devamı

2 yıl önce 6325 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Otellerde Hijyen ve Gıda Güvenliği

Otellerde Hijyen, Otellerde Gıda Güvenliği ... devamı

2 yıl önce 4510 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Hijyen Eğitim Yönetmeliği - Hijyen Kontrol Kiti - Otellerde Hijyen

Hijyen Eğitim Yönetmeliği - Hijyen Kontrol Kiti - Otel Hijyen Kontrol Kiti - Restorant Hijyen Kiti - Gıda Hijyen KontrolKiti ... devamı

2 yıl önce 4306 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Mikroorganizmaların Çoğalmasını Etkileyen Faktörler

Mikroorganizma gelişmesini ve çoğalmasını etkileyen faktörler iki başlık altında toplanır. ... devamı

2 yıl önce 4906 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Süt ve Süt Ürünlerinde Sıklıkla Yapılan Hileler

Süt ve süt ürünleri, organizmanın gelişebilmesi için organik ve anorganik maddelerden oluşması sebebiyle, beslenme fizyologla ... devamı

2 yıl önce 10914 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Soya Alerjisi Belirtileri, Soya Alerjen Testi, Soya Alerjen Kiti

Soya, barbunya, bezelye, mercimek ve yer fıstığı gibi besinlerin de olduğu baklagiller ailesindendir. ... devamı

2 yıl önce 9297 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıdalarda Alerjenler ve Etki Mekanizmaları

İnsan vücudunda bazı gıda tüketimlerinden sonra alerjik reaksiyonlar gerçekleşebilmektedir. ... devamı

3 yıl önce 6494 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Balık Alerjisi - Balık Alerjen Kiti ve Balık Alerji Testi

Balık, en yaygın besin alerjilerinden biridir. Bu alerji genellikle yaşam boyu sürmektedir. ... devamı

3 yıl önce 5262 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği