HABERLER

Kozmetik Ürünlerin Üretim ve Satışı İçin Gerekli Koşullar

Kozmetik Ürünlerin Üretim ve Satışı İçin Gerekli Koşullar ... devamı

bir ay önce 234 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Suda Escherichia coli ve Coliform Bakterilerin Araştırılması ve Sayımı

Escherichia coli ve Coliform Bakterilerin Araştırılması ve Sayımı ve Membran Filtreleme Yöntemi ... devamı

2 ay önce 263 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

SALKONDER Salçalara Dikkat Çekti

Salça, Dondurulmuş ve Konserve Gıda Sanayicileri Derneği (SALKONDER) son günlerde medyada yer alan hileli salça haberlerine y ... devamı

2 ay önce 312 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Raf Ömürleri ve Bozulmaları

Gıda Raf Ömürleri ve Bozulmaları ... devamı

2 ay önce 400 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

İş Hijyeni Değerlendirme Testi

İş Hijyeni Testi, Personel Hijyeni Testi, 10 Sorudan ibaret kurumsal firmalar için. ... devamı

2 ay önce 422 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Küflenme Nedir? Nerelerde Oluşur?

Küflenme Nedir? Nerelerde Oluşur? ... devamı

3 ay önce 582 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Personel Hijyeni ve Ortam Hijyeni

Sözcük anlamı, sağlık bilimi demektir. ... devamı

3 ay önce 570 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Gıda Kaynaklı Patojen Bakteriler (3. Bölüm)

Gıdalar çok çeşitli mikroorganizma gruplarını içerebilmektedir. ... devamı

7 ay önce 939 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıdalarda Patojen Bakteriler (2. Bölüm)

Gıdalar çok çeşitli mikroorganizma gruplarını içerebilmektedir. ... devamı

9 ay önce 1187 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Aktif Ambalajlama Teknolojisi

Gıdanın kalitesini ve tazeliğini korumada seçilen ambalajın veya ambalaj teknolojisinin gıdaya uygunluğu büyük önem taşımakta ... devamı

9 ay önce 1873 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıdalarda Patojen Bakteriler (1. Bölüm)

Gıdalar çok çeşitli mikroorganizma gruplarını içerebilmektedir. ... devamı

10 ay önce 1369 Okunma Mikrobiyolojik Analiz