HABERLER

Kozmetik Ürünlerin Üretim ve Satışı İçin Gerekli Koşullar

Sağlık Bakanlığı Kozmetikler Şube Müdürlüğü duyurusu

"Bakanlığımızca Avrupa Birliği Mevzuat Uy ... devamı

5 yıl önce 22796 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Küflenme Nedir? Nerelerde Oluşur?

Küflenme olayı, halk arasında daha çok küf adıyla bilinse de aslında mantarlar küflenme görünt& ... devamı

5 yıl önce 24475 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıda Kaynaklı Patojen Bakteriler (3. Bölüm)

"Gıda Kaynaklı Patojen Bakteriler" yazı dizimizin ilk bölümünde  Salmonella spp., E. ... devamı

6 yıl önce 15302 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıdalarda Patojen Bakteriler (2. Bölüm)

  "Gıda Kaynaklı Patojenler" yazı dizimizin ilk bölümünde Salmonella spp., E. ... devamı

6 yıl önce 8357 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Aktif Ambalajlama Teknolojisi


Gıda ambalajı, içindeki ürünü maksimum hijyenik koşullar oluşturarak güvenilir şekilde sakl ... devamı

6 yıl önce 17961 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Gıdalarda Patojen Bakteriler (1. Bölüm)

    Gıdalar çok çeşitli mikroorganizma gruplarını içerebilmektedir. ... devamı

6 yıl önce 13421 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Tahıllarda Gluten Tayini


Gluten   Buğday proteinlerinden glutenin ve gliadinin tuzlu su ile yıkanması sonucu su alıp şişmesi suretiy ... devamı

6 yıl önce 18240 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Tarımda Zararlı Böceklerle Mücadele


Organik Tarımda Böceklerin Biyoteknik Savaş Yöntemleriyle Kontrolü   Organik tarımda kullanı ... devamı

6 yıl önce 13887 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Organik Tarımda Aktif Bitki Koruma Yöntemleri 1


Doğal Pestisitler   Kültür bitkilerine olumsuz etkileri bulunan hastalık etmenleri, zararlı can ... devamı

6 yıl önce 14525 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Organik Tarımda Pasif Bitki Koruma Yöntemleri

Toprak Sağlığının Korunması   Tarımsal üretimin temelini toprak oluşturmaktadır. ... devamı

6 yıl önce 9172 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Ekstraksiyon Yöntemiyle Yağ Tayini (Sokselet)


Genel Bilgi   Gıdalardaki yağ miktarı süt ve süt ürünlerinde Gerber yöntemiyle, bu ... devamı

6 yıl önce 30055 Okunma Mikrobiyolojik Analiz