HABERLER

Biyosidal Ürün Olarak Çamaşır Suları ve Islak Mendiller

Biyosit, kelime anlamı olarak biyolojik bir varlığı öldüren, canlı öldüren, canlıkıran demektir. ... devamı

3 yıl önce 2834 Okunma Diğer Ürünler

Otel Personelinin Uyması Gereken Hijyen Kuralları

Otel Personelinin Uyması Gereken Hijyen Kuralları ... devamı

3 yıl önce 5211 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Mohr Metodu ile Klorür (Cl-) Tayini

Mohr Metodu ile Klorür (Cl-) Tayini ... devamı

3 yıl önce 6110 Okunma Diğer Ürünler

Tavuklara ve Civcivlere Verilecek Yiyecekler

1- Buğday. Tavuklar buğday konusunda müşkülpesenttir. Her buğdayı yemezler. ... devamı

3 yıl önce 10929 Okunma Diğer Ürünler

Klimalardan Gelen Tehlike : Lejyoner Hastalığı

Lejyoner hastalığı, Legionella pneumophila isimli bakterinin neden olduğu nadir fakat ciddi bir akciğer enfeksiyon hastalığıd ... devamı

3 yıl önce 2833 Okunma Diğer Ürünler

Tavuk Ne Zaman Yumurtlar ? Yumurtlamanın Saati Var Mı ?

Civcivleri satın alma heyecanı genellikle ilk yumurtayı almanızla birlikte aşılır. ... devamı

3 yıl önce 14477 Okunma Diğer Ürünler

Tavuk Nasıl Yumurtlar?

Standart bir tavuk, yumurta üretim tesislerinde yıl boyunca 300 adet yumurtlama sağlayabilir. ... devamı

3 yıl önce 17470 Okunma Diğer Ürünler

Büyük Taşlıklı Tavuklarda Verim

Tavuklarda büyük taşlık verimi arttırıyor ... devamı

3 yıl önce 2910 Okunma Diğer Ürünler

Gıdalarda Bulunan Su Çeşitleri

Gıda içerisinde solvent ya da çözücü olarak bulunan sudur. Fiziksel olarak doku içerisine hapsedilmiştir. ... devamı

3 yıl önce 6265 Okunma Gıda Hijyeni ve Güvenliği

Tavuklarda Knemidocoptosis - Tavuklarda Kalkerli Ayak, Tavuklarda Uyuz

Bu hastalığa kalkerli ayak veya uyuz da denir. Böyle bir hastalık oldukça yaygındır. ... devamı

3 yıl önce 8484 Okunma Diğer Ürünler

Hazır Gıdalarda Tuz Tayini

Enzimatik esmerleşme, meyvelerde (kayısılar, armutlar, muzlar, üzümler), sebzelerde (patatesler, mantarlar, kıvırcık salata) ... devamı

3 yıl önce 3019 Okunma Mikrobiyolojik Analiz

Tavuklarda Koli Enfeksiyonları ( Colibacillosis )

Çoğunlukla genç piliçlerde 4-10 haftalık olmak üzere ergin tavuklarda da rastlanan, Gram (-) bir bakteri olan E. ... devamı

3 yıl önce 6974 Okunma Diğer Ürünler